Misiunea noastra:

‘Suntem aici sa va servim’

Viziunea noastra:

‘Sa ne ajutam clientii sa fie permanent inaintea competitiei’

SMART: Specific, Masurabil, reAlizabil, Realist si la Timp

Aveti un proiect de executat. Putem sa il facem in modul SMART
Aveti doar o viziune strategica despre viitorul companiei dumneavoastra?
Va vom ajuta sa o traduceti intr-unul sau mai multe proiecte SMART.

Aveti nevoie de solutii de infrastructura, identificare de candidati (topografie, relevee), inchiriere, proiectare, autorizare, alegerea materialelor si echipamentelor, de transport si instalare, construire de linii electrice, alimentare neconventionala, drumuri, turnuri, cladiri de birouri sau tehnice (centrale de date, telefonice), instalare cabluri, ventilatie si aer conditionat, UPS-uri sau toate acestea intr-un proiect la cheie ?
Noi suntem solutia.
Putem si va vom ajuta sa furnizati proiectele de infrastructura la timp.
Va putem reorganiza procesele interne si interfata cu furnizorii astfel incat odata inceput un proiect sa fie finalizat cu succes, la timp si in bugetul alocat.

Cunostem bine aceasta piata, angajatii nostrii de top au mai mult de 10 ani experienta in domeniu. Putem si va vom ajuta sa stabiliti standarde, proceduri, structura organizationala pentru a evita reinventarea rotii, costuri inutile si blocarea resurselor interne cu sarcini redundante. Suntem gata sa ne adaptam nevoilor dumneavoastra si va oferim solutii inovative precum turnurile camuflate (copaci, stalpi de iluminare) sau situri de telecomunicatii pe stalpi ale liniilor de Inalta Tensiune (110KV), alimentare din celule solare, centrale eoliene sau din generatoare cu hidrogen.

Va multumim ca ati vizitat pagina noastra de internet si va invitam sa ne contactati pentru orice clarificare sau serviciu de care aveti nevoie.